Kanskikuva

Kanskikuva

keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Mä näen punaista!

Punainen villitys jatkuu! Näillä helteillä ei korvien välissä liiku kovin suurta pohdintaa vaativia juttuja, joten pitäydytään värihommissa. Olen tainnut joskus mainita, että kun innostun jostain, niin se on sitten menoa; oksat pois ja ilman jarruja. Nyt se jokin, innostumisen arvoinen asia on punainen väri. Kyllä, nyt keskikesällä, eikä suinkaan pikkujoulukauden lähestyessä. Hiukset ovat edelleen blondit - joskin kampaajaa on jo konsultoitu värinvaihdoksen tiimoilta - mutta viikonloppuna löytyi sattumalta kokolailla täydellisen sävyinen punainen kynsilakka, josta postasinkin instan puolelle kuvan jo alkuviikosta: CND:n creative play ja sävy on a dare. Rakkautta ensikokeilulla! Kolmessa päivässä lakka ei ole kulunut kuin hieman oikean käden etusormen kynnen kärjestä, joten hyvältä vaikuttaa. CND:n kynsilakkoja saa ainakin kauneushoitoloista, sekä kosmetiikkaverkkokaupoista. Kannattaa tutustua!




Punaisten kynsien kaveriksi oli luonnollisesti etsittävä mätsäävä punainen huulipuna, joka löytyikin jo omista meikkivarastoista, jotka muuten eivät ole mitkään valtavat. Meikkaaminen ei ole juttuni, vaan enemmänkin pakollinen paha, jonka avulla näyttää huolitellulta. en tarkoita etteikö meikkaamattomana voisi olla huoliteltu, itselläni ainoastaan on hieman nuhjuinen olo ellen ole ollenkaan meikannut. Onneksi on ripsipidennykset, joiden avulla pystyy huijaamaan ja pääsee vähän vähemmällä. Huulipunan on Maybellinen sävy lady red, ja on omaan makuuni juuri sopivan matta. Ei taita oranssiin, ei pinkkiin, vaan on just perfect punainen. Puna pysyy myös hyvin paikallaan, eikä lahjakkainkaan huulipunasyömäri (öhöm) saa väriä ihan heti kulutettua.




Heinäkuun helteille täydellinen combo: Kesäkynsille punainen lakka, huulille kirkuvan punainen huulipuna, silmille niin sanotut kokovartaloaurinkolasit ja voilà: Muuta meikkiä ei tarvitakaan!















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti