Kanskikuva

Kanskikuva

tiistai 26. kesäkuuta 2018

Laiskan kokin jauhelihapihvit

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen is on-going ja voin kertoa, että hieman tahmeaa tuntuisi olevan. Onneksi muonituspuolessa kuitenkin voi luvan kanssa mennä siitä, mistä aita on matalin, ja tämä kokki todellakin niin on tehnyt. Alla ohje siis nopeisiin, herkullisiin ja vähätöisiin jauhelihapihveihin, jotka nimesin laiskan kokin jauhelihapihveiksi, olkaatten hyvät!

400g naudan vähärasvaista jauhelihaa; mielellään sellainen pieni, sievä, ohut paketti, jossa jauhis on pakattu toooooodella tiiviisti
voita
suolaa
mustapippuria
valkosipulijauhetta

Ota jauhis pakkauksestaan ja leikkaa neljään osaan. Painele osiot vielä ohuemmiksi ja tiiviimmiksi pihveiksi, mausta maun mukaan suolalla, mustapippurilla ja valkosipulijauheella. Paista kunnon nokareessa voita molemmin puolin. Syö rapsakan salaatin, chilikastikkeen ja seesamiöljyn kanssa. Törkeän hyvää, vaikka itse sanonkin. Kuviin asti laiskan kokin jauhelihapihvit eivät ehtineet, eivätkä suoraan sanoen olleet kovin edustuskelpoisiakaan, mutta sitäkin maukkaampia.


Kuva: Pixabay

Kokkailemisiin, enää kolme työaamua ennen viikonloppua! :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti