400g naudan vähärasvaista jauhelihaa; mielellään sellainen pieni, sievä, ohut paketti, jossa jauhis on pakattu toooooodella tiiviisti
voita
suolaa
mustapippuria
valkosipulijauhetta
Ota jauhis pakkauksestaan ja leikkaa neljään osaan. Painele osiot vielä ohuemmiksi ja tiiviimmiksi pihveiksi, mausta maun mukaan suolalla, mustapippurilla ja valkosipulijauheella. Paista kunnon nokareessa voita molemmin puolin. Syö rapsakan salaatin, chilikastikkeen ja seesamiöljyn kanssa. Törkeän hyvää, vaikka itse sanonkin. Kuviin asti laiskan kokin jauhelihapihvit eivät ehtineet, eivätkä suoraan sanoen olleet kovin edustuskelpoisiakaan, mutta sitäkin maukkaampia.
![]() |
Kuva: Pixabay |
Kokkailemisiin, enää kolme työaamua ennen viikonloppua! :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti