Kanskikuva

Kanskikuva

keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Laiskan kokin tortillapizzat

Laiskan (kesä)kokin edesottamukset jatkuvat! Pidän kokkaamisesta, mutta lapsiperheessä - etenkin kesällä - ei hellan ääressä jaksa viitsi liian kauaa aikaa tuhlata. Tortillapizzat ovat herkullinen ja helppo vaihtoehto, kun evästä pitää saada pöytään nopeasti. Kaapista voi periaatteessa kaapia tortillapizzojen päälle mitä sattuu löytymään, koota niille lempparitäytteitään, tai tehdä hyvinkin kevyen version. Alla kuitenkin yksi ohjevariaatio tästä herkusta.


Kuva: Pixabay



Tortillapizzat

x kpl täysjyvätortillalättyjä
pari-kolme rkl muttia (tomaattimurskaa) tai vaikka ketsuppia per lätty
juustoraastetta
broilerin filesuikaleita
kevätsipulia
paprikaa
fetaa

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen ja uunipelli(t) sinne kuumenemaan (ilman leivinpaperia!). Levitä leivinpapereiden päällä oleville tortillalätyille mutti tai ketsuppi - kunnolla reunoille saakka - , vähän juustoraastetta, paistetut broilerin filesuikaleet, paloitellut paprikat ja kevätsipulit, sekä päälle murusteltu feta ja maun mukaan juustoraastetta. Ota kuumenneet pellit uunista ja vedä tortillalätyt leivinpaperilla varovasti pellille ja työnnä takaisin uuniin. Uunista riippuen paista 15-25min, tai niin kauan, kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä. Kokoa valmiiden tortillalättyjen päälle salaattia, taita koko komeus kaksinkerroin ja NAUTI. Helppoa, hyvää, ja täytteistä riippuen kohtuullisen kevyttäkin.

Mitähän laiska kokki ensi viikoksi keksii?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti