Kanskikuva

Kanskikuva

perjantai 24. huhtikuuta 2020

Heipat Pikkuponeilla ja Yksisarvisille

  Pikkuponit ja yksisarviset ovat kirmailleet nyt nelisen vuotta. Meno on ollut spontaania, suunnittelematonta ja todellista go with the flow-meininkiä. Välillä ponit ovat olleet asialla ahkerammin ja intensiivisemmin, välillä on mukaan mahtunut pidempiä taukoja. Aloitin blogin alunperin silkasta kirjoittamisen halusta, vailla sen kummempaa suunnitelmaa, määriteltyä aihepiiriä tai tavoitteita. Toki mielessä oli yhtä sun toista, mitä voisi olla kiva saavuttaa, mutta useimmiten asiat jäivät mietintämyssyyn ja omiksi mietteiksi. 

  Moni asia on matkanvarrella muuttunut ja elämästä on tullut jollain tapaa parempaa: Seestyneempää, eheämpää ja täysipainoisempaa. Oma minuus ja sielu ovat paremmin kasassa ja olo onnellinen, Neiti K on kasvanut taaperosta pieneksi tytöksi, perhe on kasvanut puolisolla ja neiti W:llä, ja on löytynyt se oma paikka maailmassa. Viime vuonna näki päivänvalon myös oma yritykseni, E2K Communications, jonka tiimoilta olen saanut tehdä hienoja yhteistöitä, ja niitä asioita, jotka eivät niin työltä edes tunnu. Oma polku on johtanut sinne, minne sen on kokoajan kuulunutkin johtaa.






  Tässä kevään mittaan on kypsynyt ajatus siitä, että Pikkuponit ja Yksisarviset -blogi on tullut tiensä päähän. Sanottavaa ei enää ole ja ideat ovat jossain muualla. Päiväkirjamainen lifestyle-blogikausi on omalta osaltani ohi, ja Pikkuponit ja Yksisarviset ovat tehneet tehtävänsä, auttaneet siinä, missä niiden pitikin, vaikka blogia perustaessani se tehtävä ei niin selkeä ollutkaan. Monestihan elämässä asiat menevät niin; ne selkiytyvät vasta ajan kanssa. 

  Kiitos siis tästä lähes neljän vuoden pituisesta matkasta! Lukijoita on ollut mukana hyvin vaihteleva määrä, mutta erityiskiitos Sinulle, joka olet suurimman osan teksteistäni lukenut. <3 Toivottavasti niistä välittyy jossain määrin oman olotilani seestyminen ja onnellistuminen (mahtaako onnellistuminen olla edes sana?) tässä vuosien varrella. Kokonaan blogikartalta en aio kadota, sillä ajatuksissa on uuden perustaminen; sellaisen, jonka aiheet liittyvät kotiin. <3 Pikkuponit ja Yksisarviset -blogi ovat toistaiseksi edelleen luettavissa, vaikka tekstit eivät enää päivitykään ja somekanavista puolestaan instagram jatkaa toimintaansa todennäköisesti seuraten jossain vaiheessa uuden blogin kanavaksi.

Ihanaa kevättä, hyvää vappua ja lähestyvää kesää! Pysytään turvassa ja terveinä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti