Kanskikuva

Kanskikuva

tiistai 11. huhtikuuta 2017

Omat ihonhoidon luottomömmöni

Tällä viikolla kilahtaa ikämittariin yksi vuosi lisää ja sen kunniaksi ajattelin kirjailla muutaman sanasen anti-age-tuotteista, eli suomeksi sanottuna ihonhoitotuotteista aka ryppyvoiteista, sun muista asiaankuuluvista mömmöistä. En ole sitä tyyppiä, joka kauheasti jaksaa rahallisesti panostaa moisiin tuotteisiin, vaan olen enemmänkin "vesi vanhin voitehista"-henkeä ja kookosöljy, sekä perinteinen nivea toimii kaikkeen muuhun, mihin pelkkä vesi ei pysty. Tietysti kaikenmaailman karkintuoksuiset bodybutterit ovat aina jees, mutta jos rajataan mömmöt ainoastaan puhtaasti kasvoille tarkoitettuihin tuotteisiin, niin en tee niiden tuotteiden suhteen kovinkaan suuria satsauksia.


Päivä -ja yövoide

En siis ole järin suuri ihmevoiteisiin investoija ja arvostan sitä, että hinta-laatusuhde on kohdillaan, eikä rasita kukkaroa liiaksi. Kookosöljyähän saa kympillä ruokakaupasta 425ml pötikän, joten ymmärtänette yskän. On kuitenkin yksi sarja, jonka putelit löytävät tiensä kylppärin kaappiini kerta toisensa jälkeen: Oriflamen NovAge True Perfection. Sarjanhan on pakko olla toimiva, sanoohan sen jo nimikin. :D Vakkarituotteita tästä sarjasta kaapissani ovat päivävoide, yövoide, sekä seerumi, jota itse käytän päivävoiteen alle, jos iho tuntuu väsähtäneeltä, käytännössä siis syksystä kevääseen. Tällä hetkellä käytössäni on myös silmänympärysvoide, sekä puhdistusgeeli ja kasvovesi. Puhdistustuotteet tuntuisivat olevan herkästi reagoivalle iholleni vähän liian tujua tavaraa, mutta muuten en sarjasta enää luopuisi.


Seerumi ja silmänympärysvoide

Tuotteiden suositus taitaa olla 25+ -iholle, joten jännä nähdä kauanko riittää poweria tämän soon-to-be-kolmevitosen iholle. Kuitenkin niin kauan, kun päivävoide saa kasvoille freesin fiiliksen hetkessä ja yövoiteen jäljiltä iho on pehmeä ja kimmoisa ei liene tarvetta tykympiin tuotteisiin. Onneksi NovAgelta löytyy vaihtoehtoja siinäkin kohtaa, kun true perfection-sarja on aika päivittää enemmän oman ihon ikään sopivaksi..mihin tottakai menee vielä tovi jos toinenkin. ;)  Päivä -ja yövoiteiden hinta pyörii siinä kolmenkympin korvilla, seerumi on noin kympin kalliimpi ja silmänympärysvoiteen hinta on parisenkymppiä. Putsarilla hintaa on reipas parikymppiä ja kasvovedellä noin 15 euroa. Tuotteet pystyy ostamaan myös settinä, jolloin ne luonnollisesti ovat edullisempia; tällä hetkellä tarjous näyttäisi olevan 84 euroa koko satsi.


Putsari ja kasvovesi

Tämän sarjan kanssa kävi itselle vähän samalla tavalla, kuin kookosöljyn kanssa ihonhoitotuotteena: Se oli rakkautta ensikokeilulla. Suosittelen siis lämpimästi tutustumaan True Perfection-sarjaan ja muihin Oriflamen NovAge-tuotteisiin. Mikäli mielenkiinto heräsi ja etsinnässä on uusia tuulia ihon -ja muuhun kauneudenhoitoon Oriflamen luottoedustajani yhteystiedot löytyvät täältä.

Keväthehkua iholle jokahittelle, kohta sen saa aikaan luonnollisestikin, jahka loputkin talvenrippeistä väistyy ja aurinko ottaa paikkansa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti