Kanskikuva

Kanskikuva

maanantai 13. maaliskuuta 2017

Jokainen koti ansaitsee prinsessa-tyynyn

Mä olen taas ihan fiiliksissä ja tiloissa keväästä ja lisääntyneestä valosta! Aamulla ennen seiskaa on jo valoisaa ja illallakin ehtii vielä työ -ja hoitopäivän - sekä tietysti Pikkukakkosen - päälle lenkille ennenkuin on pilkkopimeää; todella jees! Jaksan vuodesta toiseen ihmetellä miten valo ja vuodenaika voi vaikuttaa näin paljon mielialaan ja jaksamiseen. Mutta niin kai tuo toimii, eiväthän kukatkaan pimeässä kuki.
Lisääntynyt valo aiheutti jälleen kerran myös sen, että koti oli asustettava uusiin ikkunaverhoihin ja sohvatyynyt puettava samaan sävyyn. Perus-tyynynpäällisten lisäksi ostoskoriin oli suorastaan pakollista klikata alla näkyvä tyyny, koska..noh, koska mä voin. :)  Jokaisesta kodista pitäisi löytyä prinsessa-tyyny, koska erään ystäväni sanoin: "Joskus sitä vaan herää prinsessana." Oikean sävyinen torkkupeittohankinta on vielä työnalla, mutta eikö sekin jostain vastaan tule. Väri on hempeä vaaleanpunainen, tyttövärien tyttöväri, ja sopii just meidän kotiin täydellisesti. Sekä verhot, että tyynynpäälliset löytyivät Jotexilta.


Love it!

Sain viikonlopun aikana myös vihdoin hiottua aiemmin mainitsemani puusohvan, joten toivo elää, että sen saisi mahdollisesti kotiutettua vielä tämän kuun aikana. Tyypilliseen tapaani tempaisin homman kerralla valmiiksi - "kun nyt kerran ruvettiin"-meiningillä - joten sama show lienee maalausprojektin kanssa. ..paitsi se kai kannattaisi tehdä kahteen kertaa, eli mun pitäisi odottaa, että urakan voi toistaa. Raportoin miten käy, sen odottamisen kanssa siis. :D
Säätieteilijätkin ovat povanneet virallisen kevään alkavan tällä viikolla, joten kivaa alkanutta kevätviikkoa jokahittelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti