Kanskikuva

Kanskikuva

torstai 3. toukokuuta 2018

Viime viikkojen oivalluksia ja ihmetyksiä

Olen tässä viimeisen noin vuoden aikana kokenut ahaa-elämyksiä yhden, jos toisenkin asian suhteen; myös niiden isompien, joten oivallusten hetket ovat siksi erityisen hyvin jääneet mieleen. Viime viikkoina en ole oivaltanut mitään elämää mullistavaa, mutta oivalluksia - ja ihmetyksiä - jokatapauksessa. Sellaisia, jotka on ihan pakko kertoa teillekin.
* Toasted sesame oil - voi miten hyvää! Ihan lempparikamaa, joskin taloudessamme ei kukaan muu tunnu tästä ihmeöljystä innostuneen. Nyt kun varhaiskaalit ovat ihanan rapsakoita ja parsakausi parhaimmillaan kannattaa tätä ihmeöljyä ehdottomasti testata ruoanlaitossa. Nam!

* Näin 36-vuotiaana olen tullut siihen tulokseen, että nyt on se hetki, kun pitää alkaa ttttodella varovaiseksi helmiäisluomivärien kanssa. Eivät meinaan alaluomella enää suinkaan kirkasta katsetta, kröhöm.

* Ei se pilates nyt "ei-mistään-kotoisin" olekaan, kuin mitä aikaisemmin olen ajatellut.

* Aamutreenit on oikeastaan aika jees: Joku muu hoitaa jälkikasvun hoitoon ja itse saa aamulla hipsiä salille ilman, että kukaan aiheuttaa draamaa "vääränlaisista" vaatteista.

* Rose-viini on ihan hyvää. Vuosin varrella hen.koht. viinirepertuaari on laajentunut punkusta valkkariin ja nyt vielä roseekin menee. Seuraavaksi varmaan opin juomaan viskiä.
* Olen pitkään haavellut isosta jääkaapista; siis sellaisesta, jossa ei ole alaosastolla pakastinta, vaan koko hela hoito on yhtä jääkaappia ja yhden oven takana. Nyt sellainen löytyy ja aijettä niin on kyllä kätevä!

* Matkakuumeen lisäksi myös tatskakuume on eskaloitumassa.

* Miten joskus on kertakaikkiaan pystynyt viettämään vappua ilman herkullisia munkkirinkeleitä? Ehkä silloin painotettiin enemmän juoma -kuin ruokapuolta.

* Taistelen itseni kanssa (edelleen) aiheesta kukkamekko; uhka vai mahdollisuus?

* Kolme täyttä työviikkoa ennen kesälomaa! Mitä juttuja, mihin on kevät hävinnyt?!

*Muuttaminen pikkuihmisten pyöriessä jaloissa on hc-hommaa. Touhun vaikeusaste nousee kohisten!

* Olen elänyt viimeiset kuukaudet melkoisen draama -ja stressivapaata elämää, ellei siis neiti K:n uhmadraamailuja oteta huomioon. Kiitos hänelle, kenelle se kuuluu. <3

* Pikkumimmi on kovettu keikallakävijä. Tyyppi ottaa tilan haltuun ja tanssii sydämensä kyllyydestä. <3
* Kesän ollessa ovella kaikki on jotenkin helpompaa: Aamulla herääminen ei tuota niin suurta tuskaa, kun on valoisaa, kävellen on ihan parasta viedä pikkumuikkeli hoitoon ja on aika jees uloslähtiessä vetää nahkatakki päälle ja tennarit jalkaan.

* Miten paljon tavaraa voi ihmiselle kerääntyä, vaikka pari kertaa vuodessa kuskaa säkkikaupalla vaatetta, yms. kirppikselle ja erilaisiin keräyksiin?!

* Miten kaikki se tavaramäärä on IKINÄ mahtunut kaksioon?!

* Onko taas jo torstai?!

Hyvää loppuviikkoa muruset, jään ihmettelemään näitä, ja monia muitakin, asioita. :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti