Kanskikuva

Kanskikuva

torstai 1. joulukuuta 2016

Tervetuloa joulukuu!

Nuavvain saatiin marraskuu pakettiin ja voidaan toivottaa joulukuu tervetulleeksi. Toivottavasti joulukuu toisi enemmän valkoisia ja valoisia aamuja, kuin mitä marraskuu tarjosi ja ainakin ensimmäinen aamu näytti lupaavalle. Jostain syystä on tuntunut kuin marraskuu olisi ollut synkin miesmuistiin, noin niinkuin kelien puolesta! Joten lunta kiitos, että saataisiin se winter wonderland, josta pariin otteeseen on saatu jo vähän esimakua, takaisin.
Tänään saatiin avata siis myös joulukalenterin ensimmäinen luukku ja voi sitä neiti K:n iloa ja onnea, vaikka kalenterin suklaa otettiinkin parempaan talteen. Aamulla hoitoon ajeltaessa laulettiin "tip-tap-tip-tap-tipe-tipe-tip-tap" enkä ihmettelisi ollenkaan, jos yleisö alkaisi vaatimaan moista joka aamu tästä eteenpäin. ..äidin lienee parasta tarkistaa missä järjestyksessä ne soihdut sammuukaan ja mistä niitä herkkuja löytyi monenlaisia. :D
Tänä vuonna on ehkä pakko kaivaa youtuben kätköistä legendaarinen The Joulukalenteri, jonka kaikki vähintään ysärilapset -ja teinit muistavat. Itsellä tulee The Joulukalenterista aina ja iankaikkisesti mieleen Lyskan Rukan reissu ysärin loppulla; hienoja aikoja. :)

Joten hyvää joulukuuta jokahittelle ja remember to be kilttejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti