Kanskikuva

Kanskikuva

maanantai 6. maaliskuuta 2017

Tapion Juhaa ja Lennyn uusia siipiä

Viime viikolla kuulkaas elettiin varsinaista juhlaviikkoa, kun kalenterissa oli keikka-merkintöjä (piiiiitkästä aikaa) kaksin kappalein: Keskiviikkona kävin katsastamassa, kun Juha Tapio tunnelmoi Ittekseen-rundin merkissä Vaasan Ritzissä ja lauanataina oli vuorossa legendaarinen El Gringo ja Lenny & the New Wings.

Juha Tapio ei itsellä varsinaisesti suurimpiin suosikkeihin kuulu, mutta mies ja kitara-tyyppiset toteutukset ovat aina sydäntä lähellä ja Ritz juuri tuollaisten vetojen areenana toimii todella hyvin, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus: Musiikki upposi maaliinsa ja vei mukanaan. Juha Tapio on äärimmäisen lahjakas muusikko ja lauluntekijä, ja artistin luontevuus, sekä helpolta kuulostava tulkinta saa kuulijan unohtamaan ajan ja paikan. Mikäli lippuja on vielä saatavilla, niin suosittelen todella lämpimästi käymään lippuostoksilla, että pääsisi todistamaan Ittekseen taianomaista tunnelmaa. Ritzin keikkahan oli loppuunmyyty, joten nopeat syövät hitaat tässäkin lajissa. Ittekseen-kierroksen viimeinen veto nähdään ja kuullaan 2. huhtikuuta Seinäjoen kaupunginteatterissa.




Lenny & the New Wings taasen oli niinsanotusti neitsytmatkallaan ja lauantainen Gringon keikka oli bändin ensimmäinen ever. Olin todella positiivisesti yllättynyt vaasalaisvetoisen kokoonpanon reippaasta ja rehellisestä rokista, vaikka enhän nyt tokikaan huonoa meininkiä ja musisointia odottanut. Pohjalaiset kun laittaa asialle, niin ei voi tulla, kun priimaa. Vahva suositus tälle retkueelle ja suotuisia tuulia siipien alle!  Tätä poppoota tulee varmasti lähdettyä katsomaan monesti uudelleenkin. Bändin esikoissinkku, True Player, muuten löytyy muunmuassa Spotifysta, käykäähän kuuntelemassa.


Kuva lainattu LNW:n fb-sivuilta

Helmikuukin on tässä tiimellyksessä vaihtunut maaliskuuksi ja nyt saa alkaa luvan kanssa kevättämään. Aamuseiskalta kun on jo valoisaa, niin kovin huono ei päivän fiilis voi olla! Hyvää maaliskuuta ja alkanutta viikkoa jokahittelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti