Kanskikuva

Kanskikuva

tiistai 20. syyskuuta 2016

Teit meistä kauniin; trip down to memony lane, ja muita juttuja

Parin viikon loma alkaa olla lusittuna ja koska pehmeä sen laskeutumisen arkeen olla pitää, niin piipahdan toimistolla pari päivää, ennen neljän päivän viikonloppua. Näinhän tämä homma pitäisi oikeastaan aina hoitaa: Ensin loma, sitten hiljalleen takaisin arkeen muutamaksi päiväksi, jonka jälkeen pieni lomaltapaluuloma. Kuulostaa ja vaikuttaa yhtä nerokkaalta ajatukselta, kuin lyhennetty työviikkokin. :)

Kävin viime viikolla katsomassa Tuukka Temosen Apulannasta kertovan leffan, Teit Meistä Kauniin. Odotuksia ei varsinaisesti ollut, mutta voi pojat miten elokuva imaisi mukaansa! Hetkessä olin takaisin 90-luvulla ja yläasteella, sekä Kauhajoen Kasinolla fanittamassa Apulantaa ja Tehosekoitinta. Muutenkin Teit Meistä Kauniin vei musiikkiklipeillään takaisin parinkymmenen vuoden taakse ja esimerkiksi pätkä Raptoria - joka muuten oli ensimmäinen ikinä livenä näkemäni bändi, miettikääs sitä :D - sai aikaan lähes riemunkiljahduksen. Näyttelijäkaarti, joka esittää bändiä, saa elokuvan henkiin ja etenkin Tonia näyttelevä Tatu Sinisalo oli valkokankaalla melkein autenttisempi Wirtanen, kuin Wirtanen itse! Ohjaaja Temonen antaa elokuvalle paljon myös itsestään paljastaen menneisyydestään yhtä ja toista. Ehdottomasti katsomisen arvoinen leffa, oli Apulannasta mitä mieltä tahansa. Isosti peukkuja ja plussia ja leijonia ja mitä näitä nyt on. :) Mielestäni kirkkaasti yksi parhaista, ehkä jopa paras, kotimainen elokuva!

Kuva lainattu elokuvan virallisilta fb-sivuilta

Ja koska tänään alkoi mun kahden päivän työviikkoni, niin huomenna se loppuu. En ehkä ihan näin tiistaina kehtaa vielä toivotella hyvää melkein-viikonloppua, mutta muistakaa: Ylihuomenna voi jo sanoa, että huomenna on perjantai. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti