Kanskikuva

Kanskikuva

lauantai 7. tammikuuta 2017

Ihana, kamala kirjoittaminen ja muita haaveita

Kesällä aloittaessani Pikkuponeja ja Yksisarvisia olin intoa täynnä ja ajatuksena oli yrittää julkaista pari-kolme postausta viikossa. Into ei ole laantunut mihinkään, mutta koska life happens, enkä ole tehnyt (vielä) bloggailustani sen suunnitelmallisempaa, on kirjoittaminen valitettavasti etenkin loppuvuoden aikana jäänyt aika minimiin. Sinänsä hassua, koska se on itselleni yksi tapaa päästää höyryjä ja toimii samalla jonkinlaisena terapiana. Olenkin ajatellut, että laitan asian mietintämyssyyn ja annan sen kaikessa rauhassa hakea siellä oman muotonsa: Haluanko kirjoittamisen ja bloggailun vievän jonnekin, vai kirjoittelenko ainoastaan omaksi, ja teidän lukijoiden iloksi - tai harmiksi? :D Hakeudunko opiskelemaan alaa töiden ohessa, tai otanko osaa kirjoituskursseille? Haluaisinko saada jonain päivänä leipäni kirjoittamisella, vai pidänkö sen ainoastaan harrastuksena? Paljon kysymyksiä, joihin toivon hiljalleen kirkastuvan vastaukset. 




Halusin aikoinaan toimittajaksi, ihan pikkutyttönä vaatesuunnitelijaksi. Molemmat asiat, kirjoittaminen ja vaatteet, kuuluvat edelleen intohimoihin. Onko kummallakaan sitten mitään tekemistä sen kanssa, mitä oikeasti teen tällä hetkellä työkseni onkin toinen juttu. Ehkä jonain päivänä, pidetään sekin siellä to-do-listalla ja mietintämyssyssä, ja toteutetaan, kun aika on oikea. Aina sanotaan, että ihmiset ovat mestareita keksimään tekosyitä ollakseen toteuttamatta haaveitaan, mutta itse uskon - ainakin omalla kohdallani - että kyse on enemmänkin siitä, että aika ei ole oikea. Kun se sitä on, tarve toteuttaa ja tehdä on niin voimakas, että sille ei voi mitään; on pakko toimia. Vähän kuin synnytyksessä. :D Tai ihmissuhteissa: Kun on aika siirtyä eteenpäin ja kääntää sivua, sen tekee, kun itse on valmis ja aika on oikea.

Suomen talvi on tänään antanut parastaan, mutta koska nyt puhutaan haaveista, niin valon ja auringon lapsi lisää listaan myös talvikodin jossain lämpimässä; some day. :) Mitä haaveita teillä on ja ovatko ne ainoastaan unelmointia varten, vai sellaisia, jotka oikeasti aiotte toteuttaa?




Loppiainen meni jo, joten toivottelen hyvää pidennetyn viikonlopun jatkoa jokahittelle! Tämä alkaa metsästämään prinsessamekkoa soon-to-be-2vee-synttärisankarille. <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti