Kanskikuva

Kanskikuva

torstai 11. toukokuuta 2017

Positiivisuusjemma pahan päivän varalle

Jännitys. Sitä on olemassa hyvää ja huonoa. Hyvää jännitystä, joka saa posket hehkumaan, hengityksen salpautumaan ja joka parhaimmillaan ajaa eteenpäin ja hyviin tuloksiin. Sitten on jännitystä, joka ikäänkuin lamauttaa ja saa henkilön lähes halvaantumaan paikoilleen.

Kaikkien on joskus tervettä mennä omalle epämukavuusalueelleen ja pysytellä siellä tovi, vaikka luontaiset vaistot sanoisivat muuta. Se antaa voimaa ja jälkikäteen on ihan voittajafiilis. Jos jännitys, nimenomaan se ikävänlainen, kuitenkin kestää liian kauan ja epämukavuusalueella oleminen muuttuu poikkeuksesta säännöksi, voi jännitys muuttua ahdistukseksi.


Kuva lainattu Power of Positivityn fb-sivuilta

Jokainen varmaan tietää millaisia fiiliksiä tarkoitan, kaikilla on omat kokemuksensa aiheesta. Toivon, että kaikkien kokemukset, jotka jonkinlaista ahdistusta aiheuttavat, olivat ne sitte millaisia tahansa, loppuvat ennemmin tai myöhemmin, ja nimenomaan parhain päin. Tallettakaa sillä hetkellä se fiilis; helpotus, ilo, tyyneys, kiitollisuus. Ne tunteet, jotka nousevat, kun työkuviot ratkeavat, lapsi tervehtyy, omat henkilökohtaiset ihmissuhteet loksahtavat kohdalleen tai vaikkapa vanhempien, tai omaan, terveyteen liittyvät asiat menevät parhain päin. Muistakaa se olotila ja kaivakaa se esiin aina arkiahdistuksen, tai minkä tahansa negatiivisen tunteen, pyrkiessä pintaan.Se unohtuu valitettavan nopeasti, mutta yrittäkää aktiivisesti palata siihen aina, kun tuntuu, että tihkoo tai vaikka ei välttämättä niin tihkoisikaan.


Kuva lainattu Power of Positivityn fb-sivuilta

Pakastikylmästä keväästä huolimatta, kyllä se räntäsade joskus vedeksi muuttuu, ja vesisade päivänpaisteeksi! Rakkauttaaaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti