Kanskikuva

Kanskikuva

maanantai 17. heinäkuuta 2017

"Ooooooo, kesän lapsi mä ooooooooon.."

Aurinkoinen ja lämmin kesäviikonloppu on lusittu ja agendalla on vielä pieni rutistus ennen oman lomani alkua. Perjantaina sanoin, että pikkuponit aikoo chillailla, ottaa rennosti ja ladata akkuja koko viikonlopun ja niin tosiaan tehtiin. Sunnuntai-illan fiilis oli rauhallisen leppoisa, iholla auringon kosketuksen hehku. Kyllä, olkaa hyvät ja pyöritelkää silmiänne minkä tahdotte, mutta juurikin se oli eilisillan olotila. Etenkin eilen sunnuntaina oli mitä mielettömin kesäpäivä, jonka nämä naiset viettivätkin suurimmaksi osaksi ulkona.


Lauantaina pakkasimme kahden naisen yökyläilyyn vaadittavat tarvikkeet, sekä vähän evästä ja suunnistimme neiti K:n toisten kummien luo. He asuvat iiiiiihanassa, vanhassa pohjalaistalossa, jonka pihapiiri on kuin tehty kiireettömään oleskeluun ja pikkuihmisten leikkeihin. Grillasimme, juttelimme ja katsoimme kun neidit 2,5 -ja melkein 3vee touhusivat omia hommiaan. Välillä väsyneet leikkijät peiteltiin nukkumaan, jonka jälkeen jaksoimme vielä vähän aikaa nauttia hetkestä ja parantaa maailmaa talon nuorisonkin viihtyessä meidän retrompien seurassa. Väsy ja suomalaisen kesäillan viileys kuitenkin ajoivat loputkin sortin sakista nukkumaan puolen yön korvilla. Luonnollisesti neiti K pomppasi seuraavan aamuna ylös heti kuuden jälkeen ja yritimme olla hissuksiin tuvan puolella, kunnes talonväkikin heräsi. Kiireestä ei ollut tietoakaan ja ehdimme vielä aamupäivästä ennen kotiinlähtöä nauttia auringostakin. Nautin täysillä, täydellistä lomafiilikseen laskettelua!

Sunnuntaina vuorossa oli jälleen grillaamista ja chillaamista, kun kokoonnuimme moikkaamaan Suomessa lomailevia "Ameriikan serkkuja" Kyrönjokivarteen omille kotikotikulmilleni. Ajjettä kuulkaa niin huomaan nauttivani siitä, että ympärillä on paljon läheisiä ihmisiä, neiti K:sta nyt puhumattakaan. Eilinen, ja koko viikonloppu, oli todellakin sitä, mitä kesäpäivät -ja illat parhaimmillaan voivat olla: Aurinkoa, lämpöä, leikkiviä lapsia, iloista puhetta ja naurua, hyvää ruokaa ja juomaa, sekä läheisiä ihmisiä. Tykkään!
Toki parhaimmillaan kesäpäivät -ja illat voivat olla myös leikkivien lasten sijaan hyvää musiikkia, uusia ihmisiä, sekä menoa ja meininkiä vähän eri merkityksessä, kuin mitä se taaperon perässä juostessa tarkoittaa, mutta nekin hetket ovat ihan nurkan takana. Toivotaan vain, että myös aurinko ja lämpö pysyisivät matkassa mukana, tai tekisivät paluun, miten vain. Viikonlopun tietää kuitenkin olleen onnistunut, jos maanantai-iltanakin on vielä näin seesteinen ja hyvä fiilis. Kivaa viikkoa jokahittelle! Löööööööv!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti