Kanskikuva

Kanskikuva

perjantai 22. syyskuuta 2017

Lähes vuosi sitten aloitin ja nyt jo tuli valmista!

Ikuisuusprojektini nimeltään puusohva on valmis! Nyt jo, kymmenisen kuukautta aloittamisesta! Tainno, melkein valmis: Vielä uupuu penkin päältä patja, sopivat tyynyt ja mitä näitä pikkujuttuja nyt on, mutta pääpiirteissään it is ready! Lopputulos on aika makea, vaikka itse sanonkin. Tämän sortin suurpiirteisyydestäni oli kerrankin jopa hyötyä, sillä puusohvasta tuli sopivan rouhea ja rustiikkinen, juuri pirtinpöydän -ja penkin kaveriksi sopiva.








Sudin puusohvan pintaan Vintage Paint-kalkkimaalia, jonka sävy on natural white. Maali on todella riittoisaa ja litran pönikästä jäi tämän operaation jälkeenkin vielä noin kolmasosa. Käsittelin puusohvan ainoastaan kertaalleen ja totesin, että näyttäisi riittävän.




Näin syksyllä kotiin on kiva panostaa ja tehdä siitä vieläkin viihtyisämpi ja kutsuvampi, sillä käsillä alkaa olla taas hyggeilyn kulta-ajat. Tosin terminä hygge taitaa olla jo kotoilun kanssa samalla viivalla menneen talven lumia-kastissa. Ymmärtänette kuitenkin mitä tarkoitan. Puusohva piristi siinä määrin kotikolomme ilmettä, että sain inspiraation myös siirrellä hieman mööpeleitä ja muutos oli ilmeisen onnistunut pikkumimmin kommentista päätellen: "Ompa hieeeeeeno." Tykkääkö muut syksyllä muuttaa kodin ilmettä ja onko hommaan tarkuuvarmoja vinkkejä verhojen, mattojen ja koristetyynyjen vaihtelun lisäksi?

Hyvää perjantaita ja viikonloppua jokahittelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti