Kanskikuva

Kanskikuva

keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Mitä muuttaisin itsessäni

Ilmassa on viime aikoina ollut hieman tahmeutta lähes parin viikon takaisen lomareissun jäljiltä. Kotiin -ja arkeenpaluu on ihan jees, mutta samalla kasvoille lyöneet sateisen harmaat, lonkeron väriset kelit meinasivat iskeä naisen kanveesiin pienoisen syysflunssan säestäessä iloisesti. Nyt aletaan kuitenkin olla voiton puolella niin oman fiiliksen, flunssan, kuin kelienkin puolesta, joten tartutaampa ei-niin-positiiviseen aiheeseen, josta Kolmistaan-blogin Karoliina tässä jokunen päivä sitten kirjoitti: Piirteitä, joista en itsessäni pidä. Itseasiassa otsikko taisi olla "inhoan itsessäni", mutta pehmennetään hieman.

Here goes; asioita tai piirteitä, joista en itsessäni pidä, tai joita haluaisin muuttaa:

- Välillä melkoista vuoristorataa kulkevaa tunne-elämääni. Koen helposti onnellisuutta, mutta myös alamäkeen fiilikset menevät vauhdilla, jos ovat mennäkseen. Onneksi tunnen itseni jo sen verran hyvin, että tiedän keinot, joilla päästään taas kiipeämään ylämäkeen.
- Lyhyttä pinnaani. Äitiys on vaikuttanut positiivisesti tähän asiaan ja joka päivä kehityn lisää; hitaasti, mutta hitaasti. Silti olisi kivaa, ettei v-käyrä nousisi tappiinsa ihan sekunnissa.
- Välillä harmittelen omaa kyvyttömyyttäni pitää asioitani pelkästään itselläni. Toisaalta en tiedä miten hyvin, tai paremminkin huonosti, voisin, mikäli en jakaisi mielenpäällä olevia asioita ystävieni ja läheisteni kanssa.
- Nenääni, aina ja ikuisesti. :D Lohduttaudun sillä, että se tuo kasvoihini persoonallisuutta.
- "Aina muutaman kilon voisi tiputtaa". Oli tilanne mikä tahansa, aina muka olisi vähän nipistettävää. Taitaa olla sisäänrakennettu piirre naisissa, mutta onneksi äitiys on tähänkin vaikuttanunut ja olen nykyään armollisempi omaa kehoani kohtaan. Silti, jospa se pari kiloa.
- Tapaani kulkea elämässä, ainaki tällä hetkellä, jollain lailla laput silmillä sulkien pahat asiat mielestäni. Tarkoitan lähinnä yleisesti maailmassa tapahtuvia asioita, pahuutta, joka tuntuu päivä päivältä lisääntyvän, sekä sairauksia ja suuria tragedioita. Jostain syystä tämänhetkinen luonnostaan tuleva suhteutumiseni häiritsee itseäni, mutta toisaalta eiväthän pahat asiat ja tragediat maailmasta katoa, vaikka niitä murehtisi ja miettisi miten paljon tahansa. Ehkä tämä piirre ei ole varsinaisesti negatiivinen, mutta jollain tapaa sitä haluaisin muuttaa.
- Tietynlaista ajattelemattomuutta ystävieni ja läheisteni suhteen: En välttämättä aina hoksaa tai muista kysyä, että mitäs sulle kuuluu ja miten menee, jos suu vaahdossa kerron viimeisimmistä päähänpistoistani. Se ei tarkoita, ettenkö välittäisi, tai minua ei kiinnostaisi, vaan ekstrovertti on siinä vaiheessa niin vauhdissa, ettei yksinkertaisesti huomaa kysyä, että entäs sinä, kaikki hyvin ja mitä elämään kuuluu?

Kuva lainattu Quotesvalley.com

Mitä asioita tai piirteitä te haluaisitte itsessänne muuttaa, vai koetteko enemmän, että mä olen mitä olen ja sillä siisti?

Ja hei, kivaa keskiviikkoa, inhokkipiirteistä huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti