Omenakaurapaistos
noin 7 keskikokoista omenaa
kanelia maun mukaan (1-2 tl)
100g voita tai margariinia
1 dl fariinikokeria, myös tavallinen käy
3 dl kaurahiutaleita
1/2 dl vehnäjauhoja
* kuumenna uuni 200 asteeseen
* pese/kuori omenat ja paloittele ne
* voitele vuoka ja leveitä omenanpalat sinne
* ripottele omppujen päälle kanelia ja sekoittele kevyesti
* sulata voi ja sekoita siihen kaurahiutaleet, jauhot ja sokeri
* levitä seos omenanpalojoen päälle
* paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia
Vinkki: Jos haluat päivittää kasariherkun superfood-versioksi, vaihda voi tai margariini kookosöljyyn, ja sokeri hunajaan. Lisäksi paistokseen voi lisätä maun mukaan vaikkapa saksan -tai hasselpähkinärouhetta, kuivattuja karpaloita, tai granaattiomenaa. Nam!
Vinkki: Jos haluat päivittää kasariherkun superfood-versioksi, vaihda voi tai margariini kookosöljyyn, ja sokeri hunajaan. Lisäksi paistokseen voi lisätä maun mukaan vaikkapa saksan -tai hasselpähkinärouhetta, kuivattuja karpaloita, tai granaattiomenaa. Nam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti