Kanskikuva

Kanskikuva

lauantai 20. elokuuta 2016

Pohjanmaalla tapahtuu!

No nyt kannattaa asua Pohjanmaalla! Vaikuttaisi olevan tapahtumien suhteen kotohoodeilla varsinainen superviikonloppu. Eilen pelattiin harjoitusottelu Sport - Jukurit Kuparisaaressa, tänään tarjolla on Vaasan kävelykadulla Street Food festareita, torilla lasten liikennepäivää ja voimamiesskabaa (ei lasten :D), joka jatkuu myös huomenna sunnuntaina, Rantasipi Tropiclandialla Makujen Iltaa, sekä huomenissa Sun City Triathlon ja Elisa Stadionin avajaiset. Siitä vaan valitsemaan, tai äkkinäisimmät meistähän nyt ehtii vaikka kaikkiin.

Maakunnassakin tapahtuu ja itse liputan isosti näiden häppeninkien puolesta: Kyrönmaan Matkailun Edistämiskeskus ja Kyrö Distillery Company järjestävät Isossakyrössä, vanhan osuusmeijerin, nykyisen Kyrö Distillery Companyn piha-alueella NapueFestin. NapueFest järjestetään nyt ensimmäistä kertaa - ja itselläni vähän sellainen fiilis olisi, että jatkoa seuraa, koska kun pohjalainen jotain yrittää, niin priimaa pakkaa tulemahan - ja tarjolla on musiikkia, ruokaa, juomaa ja kulttuuria. Lippuja tapahtumaan saa mahdollisesti vielä portilta ja busskuljetuksetkin maakuntaan ja takaisin on järjestetty ainakin Seinäjoelta ja Vaasasta, lisätietoa kyydityksistä tapahtuman fb-sivuilta, linkki ylempänä tekstissä. Että jos jollain on vielä iltasuunnitelmat auki ja menojalkaa kutittaa, niin suunta maailman parhaimmaksi valkatun ginin alkulähteille.

Kuva lainattu NapueFestin fb-sivuilta

Myös Lapualla tapahtuu! Tuo varmasti monelle pohjalaiselle monenmoisia tunteita herättävän paikkakunnan Tiistenjoella juhlitaan puolestaan tänään Tarina Fest, legendaarisen Tarina-Tuvan kupeessa. Nyt on siis Festia tarjolla tälle illalle oikein kaksin kappalein. :) TarinaFestin yhteydessä järjestetään Tiistenjoen nuorisoseuralla myös koko perheen päivätapahtuma, josta myös lisää infoa tapahtuman fb-sivuilta, linkki ylempänä tekstissä. TarinaFestin musiikkipuolesta vastaavat muunmuassa Alatalon Mikko, Paappa Makkonen ja Elonkerjuun Juha ja Simo. Jos siis etsit jännitystä viikonloppuun, niin lähde Lapualle - oman kokemukseni mukaan siellä aina sattuu ja tapahtuu. :D

Hyvää viikonloppua jokahittelle, festeillä tai ilman!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti