Kanskikuva

Kanskikuva

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Tuulahdus Turkkia Vaasassa: Selmas Turkish Cuisine & Catering

No nyt on luvassa hehkutusta! Ai-van ihana paikka ja tooodella hyvää ruokaa! Selmas Turkish Cuisine & Cateringissa Palosaarella on ystävällinen henkilökunta, vaaleilla, raikkailla sävyillä sisustettu sali ja manitsinko jo, että ihan mielettömän hyvää ruokaa! Ja hei, sieltä saa tottakai myös baklavaa, tämän "there-is-no-such-thing-as-too-sweet"-tyypin suurta herkkua. Ellei joku ole siis vielä käynyt tutustumassa, niin nyt kipinkapin vaikkapa lounaalle Selmas'in, lounaslista löytyy täältä.


Köftejä, börekiä, haydaria, viininlehtikääreyleitä, hummusta....naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaams.

Selmas on Vaasan ainoa aitoa turkkilaista ruokaa tarjoava ravintola, ja se on saanut nimensä omistajapariskunnan tyttären mukaan. Selmas'sa on lounaan lisäksi myös a la carte-lista ja avoinna paikka on pääsääntöisesti arkisin seitsemään, viikonloppuisin yhdeksään. Ravintola on viihtyisä ja sen lämpimässä ilmapiirissä viihtyisi kauemminkin, ja mikäs viihtyessä, sillä luonnollisesti Selmas tarjoilee myös kahvia ja teetä - vaikkapa juuri hehkuttamani baklavan kyytipojaksi.

Selmas'a voi seurata myös somessa, ainakin Facebookin, Instagramin, sekä Twitterin kautta. Nyt äkkiä kalenteriin ruokatreffit puolison tai ystävän kanssa ja suunta Palosaarelle autenttisen turkkilaisen ruoan pariin. Kertokaahan, jos Vaasasta tai lähialueelta löytyy muita virkistäviä ja sympaattisia uusia ravintoloita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti