Kanskikuva

Kanskikuva

perjantai 13. lokakuuta 2017

Viime päivien positiiviset

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet aikamoista arjen taistelua ja selviytymistä. Kaikenlaiset ylimääräiset ja yllättävät päänvaivat kaatoivat naisen sängynpohjalle, josta viimein muutama päivä sitten pystyin vihdoin nousemaan taas kunnolla elävien kirjoihin. Nyt nainen on taas entistä ehompi ja fiilis parempi, kuin toviin - en jaksa nykyään mörköillä enää kovin pitkään ja muutamankin päivän mörököllimeininki tuntuu pieneltä ikuisuudelta - joten listaanpa sen kunniaksi viime päivin positiiviset jutut:

- Huolehtivainen, myötätuntoinen tyttäreni: Neiti K on joka päivä muistanut kysyä äidin vointia ja on hoivannut parhaan kykynsä mukaan. Ihana tyyppi. <3
- Sain vihdoin otettua uuden puhelimeni käyttöön! Toipilaana ollessa on aikaa syventyä kaikensorttisiin juttuihin - myös niihin, joihin ei välttämättä jaksa arjen pyörityksessä perehtyä.
- Uusi tukka. Olen tovin jo tuumannut josko leikkauttaisi long bobin ja nyt sen toteutin: Tykkään täysillä! Hiukseni ovat paksua sorttia ja kasvavatkin aika vikkelään, joten jos alkaa kaduttamaan - mitä tuskin tapahtuu - niin äkkiäkös ne tuosta kasvavat. Kiitos jälleen kerran Hiusharlekiinin Pialle! 
- Hyvä fiilis. Kun viikon-kaksi on kipeänä, niin kummasti osaa taas arvostaa terveyttä. Ei saisi ottaa itsestäänselvyytenä, vaikka noin yleisesti pidänkin itsetäni ja terveydestäni huolta.
- Neiti K:n tarinat. Tyypillä alkaa olla mielikuvitus ja sanavarasto sitä luokkaa, että välillä saa tosissaan tehdä töitä, ettei naura ääneen, kun pieni naiseni leikkii omiaan ja tarinoi.
- Ajallaan hoidetut asiat. Tarkoitan nyt sellaisia asioita, joihin et itse voi varsinaisesti vaikuttaa, mutta jotka vaikuttavat sinun elämääsi. Helpottaa elämää, kun ne hoidetaan silloin, kun kuuluukin.
- Ruusut. Ne vaan on niin kauniita, nimenomaan leikkoruusut.
- Perjantai! No explanation.
- Todella tarpeeseen tuleva ja hyvin ansaittu vapaailta.


Kuva: Pixabay


Siinäpä ne tärkeimmät tähän hetkeen. Hyvää viikonloppua ja roosanauhapäivää kaikille, perjantaista 13. huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti