Kanskikuva

Kanskikuva

perjantai 6. lokakuuta 2017

Kirppisbongaus!

Olen aina ollut vähän huono kirppistelemään, vaikka varsin hyvin tiedän, että sieltä saattaa bongata vaikka mitä vintage-aarteita -ja helmiä. Viime vuosina olen tässäkin asiassa hieman reipastunut ja hiljalleen alkanut tutustumaan lähialueen kirppisten tarjontaan. Kirppiksellä kiertely vaatii ehdottomasti tietynlaisen mielentilan ja oikeinlaisen fiiliksen osuessa kohdalle kirppistely on mitä parhainta ajanvietettä - myös lapsen kanssa, kunhan eväspolitiikka on kunnossa.
Kävin tässä taannoin paikallisella kirppiksellä ja bongasin vihdoin ja viimein hyväkuntoisen, pehmeän ja miellyttävän tuntuisen ylisuuren valkoisen kauluspaidan, joka päällä tulee varmasti hiihdeltyä tulevaisuudessa niin kotona, kuin officellakin. Happyhappyjoyjoy, ja hintaakin paidalla oli ainoastaan vaivaisest kaksi euroa! Lisäksi mukaan tarttui neljä kappaletta juomalaseja, jotka oli suorastaan pakko kotiuttaa, koska muistelisin, että mummolassani on, tai on ollut samanlaisia. Sen sortin nostalgiaa, joka on myöa viime vuosina alkanut nostamaan päätään.
Perjantain kunniaksi kotiin löysi myös kimpullinen roosa nauha-ruusuja, käykää tekin hakemassa omanne. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti