Kanskikuva

Kanskikuva

torstai 6. syyskuuta 2018

Torstai-texmexiä tähteistä

Kun on suunnilleen koko viikon pistellyt napaansa lähinnä keittoeväitä on juurikin oikea aika kerätä jääkaapissa lymyävistä ruoantähteistä sopivat täytteet quesadilloihin. Kun kesällä teki mieli rouskutella salaatteja erilaisilla lisukkeilla, on orastava syksy tuonut tullessaan keittohimon. Kun tällä viikolla tiensä lounaseväiksi on löytänyt herkkusieni-, kana -ja jauhelihakeitto, niin näin torstaina koti-texmex uppoaa jo oikein mieluusti; vaikka tähteistä kasattuna.





Quesadillat ovat loistavaa ruokaa käyttää jääkaapin uumenista pelastetut jämäruoat. Tällä kertaa quesadillat kasattiin seuraavista aineksista:

- tortillalättyjä
- broileria fajita-mausteella
- hernemaissipaprikaa
- salsaa
- juustoraastepussin + goudajuuston jämät
- jauhelihaa
- kesäkurpitsaa
- sipulia
- lehtikaalta ja kurkkua lisukkeeksi





Laitoin kahteen täytteeksi jauhelihaa ja kesäkurpitsaa, yhteen kanaa ja hernemaissipaprikaa. Molempiin lisäksi alimmaiseksi ja päällimmäiseksi kerrokseksi juustoa. Täytin tortillat ainoastaan puoliksi, taitoin kaksinkerroin ja paistoin voissa paistinpannulla miedolla lämmöllä molemmilta puolilta. Lisukkeeksi pannulla paahdettua lehtikaalta suolalla ja valkosipulijauheella maustettuna, kaveriksi vielä tuoretta kurkkua. Myös 3vee pisteli näitä hyvällä halulla, ilman salsaa. Helppoa ja äkkinäistä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti