Kanskikuva

Kanskikuva

torstai 21. heinäkuuta 2016

GreenGate-hulluus

Tiedättekö GreenGaten sisustustuotteet, astiat ja muut härpäkkeet? Ellette tienneet, niin nyt tiedätte ja ne ovat ihania! Olen hullaantunut etenkin sarjan astioihin, jotka ovat kuin karkkeja. Tyttöväriä tyttövärin perään, maalaisromantiikka-diggarille kukkakuviota ja minimalistisemmalle ihmiselle - kuten minä - hillitympää kuviota tai pelkkää yksiväristä. Jokatapauksessa vaikka mitä kaunista ja hei, myös käytännöllistä! Kuitenkin varoituksen sananen, aika hintaviakin ovat, ainakin omasta mielestäni. Sillointällöin kuitenkin löytyy onneksi niitäkin ihanuuksia ale-hinnoin, joten ei kannata heittää toivoa. Astiat myös kestävät konepesun ja sopivat mikroon, ellei tuotteessa erikseen muuta mainita.

Itse olen bongannut GG:n astioita nettikaupoista ja fb-kirppiksiltä, mutta lähialueella tiedän ainakin Ilmajoella sijaitsevan Mallanmakeat, joka niitä myy. ..ja vinkkinä, samaisesta paikasta saa myös ttttaivaallisia leivonnaisia. Sopiva paikka vaikkapa pienelle lauantai-iltapäivän kahvihetkelle. Lähimatkailu kunniaan!

Ihania GreenGaten Alice Pale Pink latte -ja everyday-mukeja. <3

Joudun ehkä nyt hieman täydentää astiavarastojani tämän puheenvuoron jälkeen. :D Lisää hyviä vinkkejä, mistä olette GreenGatea bonganneet? Ja hei, koska allekirjoittaneelle torstai on uusi perjantai, kiitos lyhennetyn työviikon, niin aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti