Kanskikuva

Kanskikuva

perjantai 25. elokuuta 2017

Kesän kivoimpiaAivot lyö tyhjää ja olisivat kovasti jo lomamoodissa, mutta arkea on matkalaskurin(kin) mukaan jäljellä vielä useampi päivä. Onneksi tähän väliin mahtuu kuitenkin myös viikonloppu, jolloin juhlitaan huvilakauden ja/tai saarikauden päättäjäisiä, tai venetsialaisia riippuen keneltä ja mistä paikkakunnalta kysytään. Saarikauden päättäjäiset tuskin vaikuttavat meidän perheen ohjelmaan sen kummemmin, mutta ehkä juhlan kunniaksi voisi terassille muutaman värikkään kynttilän ripotella.

Mutta asiaan; mietin eilen mitkä ovat kuluneen kesän tähän asti kivoimpia hetkiä. Tähän asti siksi, koska olen varma, että niitä ikimuistoisia ja ihania hetkiä on luvassa tulevina viikkoina lisää lähevän reissun ja loman ansiosta. Tässä kuitenkin kesän kohokohtia, tai muuten vaan mieleenpainuvimpia hetkiä:

-  Tämän viikkoinen reissu paikalliseen uimahalliin. Kokemus oli noin sata kertaa parempi, kuin ensimmäisellä vierailukerralla viime syksynä ja Neiti K nautti sydämensä kyllyydestä kahlatessaan - tai siis uidessaan tietysti - allasta päästä päähän.
- Vierailut ystävien luona, kun pikkuihmiset ovat touhottaneet ja aikuiset jutelleet omiaan kahvikupposten äärellä. Huippua, että tämäkin jo onnistuu! <3
- Elokuun pimenevät illat ja punaviini - lyömätön yhdestelmä.
- Heinäkuinen kesälomareissu. Ei selityksiä.:) <3
- Uintiretket Kalliojärvelle.
- Grillaus-ilta neidin kummien luona.
- Päiväretki Mustakarin lastentapahtumaan ystävien kanssa: Tästä puhutaan edelleen!
- Juhannuksen kylpyläreissu ja extemporejuhlinnat maakunnassa.
- FestiVilla: Loistavat festarit, hieno miljöö, hyviä artisteja ja hauskaa seuraa.
- Jakkurokki ja Mimi ja Kuku. Erityisesti Mimin Neiti K:n käteen piirtämä sydän. <3
- Pikkumimmin kanssa kolutut kaikenkarvaiset markkinat ja tapahtumat
- Viikonloppuaamut: Saa pötkötellä vierekkäin saman peiton alla, syödä kiireettä aamupalaa ja jutella ja nauraa yhdessä.
- Neidin äidille keräämät kukkakimput
- Leffaillat
- Saippuakuplat
- Pikkuneidin ensimmäiset varpaankynsien lakkaamiset ja eka hiustenleikkuu. <3
- Toukokuinen minäminä-viikonloppu ja Tähkän Laten Hartsun keikka
Listalla on isoja ja pieniä asioita, yhdessä ja erikseen tehtyjä juttuja, mutta vähän ehkä leimisti on pakko myöntää, että ne yhdessä touhutut asiat on tällä hetkellä niitä ihan kaikkein parhaimpia. <3 Hyvää viikonloppua jokahittelle ja rakkauttaaaaaaaaaaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti