Kanskikuva

Kanskikuva

torstai 3. elokuuta 2017

Käynnistymisvaikeuksia

En liene ainoa, jolla on piiiiikkiriikkisen käynnistymisvaikeuksia näin loman jälkeen. Toimistoelämä ei houkuttele, kun ulkona paistaa aurinko, mutta onneksi voi aina nauttia lounaansa ulkona ja istua kahvipausseilla reteästi auringossa kuvitellen itsensä ihan jonnekkin muualle, kuin missä todellisuudessa on..kunnes palaa taas koneen ääreen. Siinäpä sitä länsimaiselle ihmiselle taas ongelmaa kerrakseen. :D

Mutta hei, viikonloppu lähestyy ja ainakin Pohjanmaalla se tietää jälleen kinkereitä Seinäjoen suunnalla! Tänään on pyörähtänyt käyntiin Vauhtiajot iltatapahtumalla, joka viime vuoden tapaan on kolmepäiväinen. Ratakisat pysyvät kaksipäiväisenä. Kaikki kynnelle kykenevät siis Seiniksen suunnille, siellä jälleen tapahtuu! Itsellä jää nämä kinkerit väliin, sillä parin viikon takaiset Tammerfestit ja viime viikon kesälomareissu pikkumimmin kanssa söivät kesäbudjettia sen verran, että nyt on viisainta nauttia jostain muusta, kuin festaripöhinästä. Totuuden nimissä on myös myönnettävä, että ekasta lomanjälkeisestä työviikosta palautuminen jollain muulla tapaa, kuin festaroimalla houkuttaa kovasti. Vähän selittelyn makua, myönnän.




Käynnistymisvaikeuksia tai ei, niin edessä olisi neljän viikon rutistus ennen seuraavaa lomapätkää, ja kesä antaa parastaan, joten mikäs tässä on ollessa. Elokuu on tuonut mukanaan myös pimenevät illat, joten nyt on täydellinen aika sytyttää tunnelmavaloja ja kyntilälyhtyä vaikkapa terassille ja fiilistellä lämpimiä ja hämärtyviä iltoja. Mikäli illan viileys yllättää, voi aina kääriytyä huopaan, vetää jalkaan villasukat ja antaa vaikkapa viinin lämmittää. Siinä taisikin olla osa viikonlopun suunitelmista. Elokuun iltojen listäksi myös mansikat ovat parhaimmillaan ja itse käyn itseni kanssa taistelua siitä ehtiikö pakkaseen marjoja muuta, kuin näöksi loppujen mennessä suoraan lautaselta parempiin suihin. Jälleen, valtava ongelma sekin.

Hyvää ovella olevaa viikonloppua jokahittelle! Rakkauttaaaaaaa, ja niitä mansikoita. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti