Kanskikuva

Kanskikuva

keskiviikko 16. elokuuta 2017

Ulkona tuoksuu syksy

Eilen oli ensimmäinen aamu, kun kunnolla tuoksui syksylle. Sieltä se tulee, pikkuhiljaa ja salakavalasti, alkaen aamukasteesta, ensimmäisistä keltaisena leijailevista lehdistä ja kultaisista viljapelloista. Puolestani juuri tämä vuodenaika saisi kestää vähän kauemminkin. Loppukesää ja alkusyksyä voitaisiin venyttää ja skipata kokonaan mustaakin mustempi loppusyksy ja kaamosaika, hypätä suoraan joulukuuhun ja siitä helmikuulle, jolloin aamut alkavat hiljalleen valkeemaan. Lienee yhtä todennäköistä, kuin pari viikkoa sitten I want-listalle asettamani kuukauden loma kolmesti, vai oliko se neljästi, vuodessa. :D
Monilla tuntuu työmaailmassa alkavan uusia projekteja kesän ja lomien jälkeen, mutta omalla kustannuspaikallani tuntuvat projektit pyörivät läpi kesän samalla sykkeellä, kuin aina muulloinkin. Suurin osa kollegoista on palaillut lomilta ja kuun loppuun mennessä myös kesätyöntekijät lopettelevat pestejään. Ja pakko päästä jälleen sanomaan, että kuun loppuun mennessä allekirjoittanut heittäytyy toisen kerran tänä kesänä (tai syksynä) lomamoodiin ja ottaa sinivalkoiset siivet pikkumimmin kanssa alleen. Mutta sitä ehdin täälä blogin puolellakin täpisemään vielä moneen kertaan seuraavan parin viikon aikana, koittakaa kestää.
Loppukuun aikana ajattelin saada valmiiksi myös puusohva-projektin - joka on venynyt ja vanunut vasta noin yhdeksän kuukauden verran - ja sutia kaunokaisen pintaan valkoisen kalkkimaalipinnan. Nyt ollaan jo aika lähellä finaalia, sillä sain tänään haettua myös maalin paikallisesta sisustusputiikista. Siinä ne nyt nätisti odottavat rintarinnan; puusohva ja maalipurkki. Projektin loppuunviemistä on sen toteutuessa ehkä pakko juhlistaa jotenkin, sen verra pitkissä kantimissa tämä homma on ollut. Mutta siis ihan pian, ihan pian..stay tuned.

Hyvää pikkulauantaita jokahittelle, tästä on leppoisaa lasketella loppuviikkoon ja viikonloppuun!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti